خورش میگو

در این مطلب روش پخت میگو با روش جدید را به شما آموزش می دهیم. خورش میگو دارای طعم منحصر بفردی است و اگر از خورش های تکراری خسته شده اید کافی است یک بار خورش میگو را امتحان کنید.

 مواد لازم برای خورش میگو

  •  ۲۰۰ گرم میگو پاک شده
  • ۱  عدد سیب زمینی متوسط
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۳ تا ۴ حبه سیر
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه
  • ۱ ق م ادویه خورشتی
  • روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه خورش میگو

پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. سیرها را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. حدود ۲-۱ دقیقه آنها را هم تفت دهید.
حالا باید میگوها را اضافه کرده و تفت دهید؛ تا جایی که آب میگوها کشیده شده و رنگ آنها تغییر کند، سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد کنید، سپس آنها را به میگوها اضافه کرده ، خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
بعد از ۳ تا ۴ دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را همراه مواد کمی تفت دهید تا رنگ باز کند. یک و نیم لیوان آب و ادویه خورشی را هم بریزید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت نمک غذا را هم اندازه کنید.
خورش میگو

نکات تکمیلی در مورد خورش میگو

  • خورش میگو جزو انواع خورش میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
  • خورش میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .