طرز تهیه دسرهای گرم برای روزهای سرد!

دسرهای گرم فوق العاده را به شما معرفی می کنیم تا در این روزهای سرد زمستانی لحظات گرم تر و لذتبخش تری را در کنار خانواده خود تجربه کنید.

  • كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي

كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي,درست کردن دسرهای گرم

برای پخت این كيک فنجانی  دقیقه ای از مایکروفر استفاده کنید

۳۵ گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يك‌دوم قاشق غذاخوري شكر قهوه‌اي را با هم مخلوط كنيد. در كاسه‌اي ديگر یک عدد تخم‌مرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد ‌تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ ۵۰۰ ميلي ليتري بريزيد و براي ۷۰ تا ۹۰ ثانيه در مايكروفر با درجه بالا بگذاريد تا كيك بالا بيايد و پخته شود.

  • پودينگ ليمويي

طرز تهیه انواع دسر,طرز تهیه پودينگ ليمويي

پودينگ ليمويی را به روش بن‌ماری برای ۲۵ تا ۳۰ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايی شود

فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۵۰ گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي ۲۵ تا ۳۰ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

  • فوندانت شكلات داغ

طرز تهیه دسرهای زمستانی,فوندانت شكلات داغ

فوندانت شكلات را برای ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد

فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۲۵ گرم شكلات تلخ همراه ۱۵۰ گرم كره را با روش بن‌ماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخم‌مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه‌اي را بزنيد تا پف كند. يك‌سوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را برای ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد.

  • فاستر موز

طرز تهیه فاستر موز,دسرهای گرم در زمستان

در ظرف فاستر موز یک اسكوپ بستني وانيلي بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد

دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.

  • كاسترد كارامل

درست کردن كاسترد كارامل,طرز تهیه انواع شیرینی های فصل زمستان

كاسترد كارامل را به روش بن ماری تهیه کنید

سه چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرف‌ها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سه‌چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرف‌ها روي شكر كاراملی شده بريزيد. اين دسر را به روش بن‌ماري در حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد داخل فر براي ۴۰ تا ۴۵ دقيقه بپزيد.

  • پودينگ عسل و برنج

آشنایی با دسرهای فصل زمستان,طرز تهیه پودينگ عسل و برنج

برای سرو پودینگ برنج ، عسل را روی آن بریزید

سه و يك‌دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي ۲۰ تا ۲۵ دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.

  • كيک سيب داغ

دسرهای فصل زمستان,پخت كيك سيب داغ

كيک سيب یکی از دسرهای گرم برای فصل زمستان است

دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. ۱۰۰ گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، دو قاشق چاي‌خوري بكينگ پودر، یک قاشق چاي‌خوري دارچين و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سه‌چهارم پيمانه شير و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد ‌تر و خشك را مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد، سپس سيب‌ها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد براي ۵۰ تا ۶۰ دقيقه بپزيد.

  • گلابي داغ كاراملي

درست کردن دسرهای گرم,گلابي داغ كاراملي

گلابی های داغ کاراملی را همراه خامه يا بستنی سرو كنيد

چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يك‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد براي ۴۵ تا ۵۵ دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.

  • كرم بروله

طرز تهیه كرم بروله,طرز تهیه انواع دسر

روی كرم بروله را با شكر قهوه‌اي بپوشانيد و شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه‌ای شود

فر را روي دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخم‌مرغ و يك‌سوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنيد. مخلوط به دست آمده را در ظرف‌هاي مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي نيم ساعت در فر بپزيد، سپس روي آنها را با شكر قهوه‌اي بپوشانيد و اين بار سه دقيقه شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه‌اي شود.

منبع : بیتوته