مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ نصف لیوان
شیر نصف لیوان
جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آرد نیم کیلو

توجه : یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر دو قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر( با هم ) بهتر است .

طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم ) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .
آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.

مواد لازم برای وسط پیراشکی :

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
جعفری ریز شده دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت و ریز شده دو عدد
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)
پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.