فرنی

مواد لازم:

شیر سرد یک پیمانه
آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری سر پر
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گلاب نصف استکان
زعفران خیلی کم
وانیل یکی دو قطره

 

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد رو بجز گلاب با هم مخلوط کنید و وقتی که هنوز روی حرارت نرفته کاملا هم بزنید که آرد برنج کاملا توی فرنی حل شود.. مقدار خیلی کمی زعفران از قبل دم  کرده را  توی  فرنی  بریزید  که یه رنگ کرم خوشرنگی بگیرد و از سفیدی کامل در بیاد. البته شما میتوانید این کار رو انجام ندهید و فرنی رو روی حرارت بذارید و به آرومی هم بزنید تا به جوش بیاد و جا بیاید. هم زدن فرنی در زمانی که روی حرارت هست خیلی مهمه چون آرد برنج سنگینه و کف ظرف ته نشین میشود و اگر مرتب هم زده نشود گلوله گلوله می شود و خوب خودشو باز نمی کند. وقتی فرنی به جوش افتاد و کمی سنگین شد گلاب رو هم اضافه کنید. اگر خواستید وانیل رو هم در همین مرحله اضافه کنید. بعد  اونقدر روی حرارت ملایم هم بزنید که کاملا آرد برنج خودشو باز کند و فرنی سنگین و یک دست شود.  تا فرنی داغ هست  توی ظرف ریخته بریزید و تزیینش کنید.